seton-heren-knippen

Welkom bij S.O.M.C.


Veel mannen keren terug naar de barbier voor een speciale scheerbeurt of baard shape. Anderen komen naar SET.ON Man.Cave voor een toonaangevende look of knipbeurt. Bij de nieuwe barbiers die het verleden en het heden mixen krijg je uitgebreide aandacht naar wens.

over-ons-1
beleving

Een afspraak is voor jou hét moment om helemaal tot rust te komen en even volledige aandacht voor jezelf. Even niets aan je hoofd, behalve onze barbier of meester.barbier.

behandelingen

Onze SET.ON barbers zijn getraind om de traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven, terwijl we up-to-date blijven.

producten

MUST.HAVES voor de schoonheid van de man. S.O.M.C. eert de traditie van de verzorging van mannen met een uitgebreide productenlijn & tools.

Bij SET.ON draait alles om jou en om je haar.
Je kapsel maakt namelijk je persoonlijkheid.

J’roen
Elly
@
Meester.Barbier

J’roen

Mijn hart ligt bij het authentieke barbiersvak. Het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Ik hou van classic, old school, punk, rock & roll en motor lifestyle. Die stijl breng ik over op de mannen die in de barbershop komen. Ze gaan met een stoer gevoel de deur uit, alsof ze de hele wereld aankunnen.

Gastvrouw

Elly

Ik werk als gastvrouw bij SET.ON kappers om te zorgen dat klanten zich prettig voelen in de salon. Een afspraak bij ons, betekent een verwenmoment voor de klant van begin tot eind. Ik probeer daaraan bij te dragen door iedereen te helpen en vragen duidelijk te beantwoorden. De koffie en thee staan altijd klaar!

Security!

@

Grrr… laat je me een beetje liggen? Ik lig net bij te komen van een wandeling langs het strand en door het Hoekse Bos. Dat knippen en stylen heb ik niet nodig. De Boston Terrier is de gentleman onder de honden, omdat het lijkt alsof ik een smoking aan heb. Iedereen vindt me altijd leuk.

Boek direct een afspraak in.
Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Maak een afspraak Stel een vraag