Stylisten

‘Education, Motivation & Inspiration’ is waar het om draait bij SET.ON kappers.

SET.ON kappers werkt in 5 verschillende niveaus. Je kiest zelf een stylist volgens ons tariefsysteem, waarbij onze stylisten zijn ingedeeld in 5 niveaus op basis van ervaring, opleiding en talent.

Naast onze stylisten hebben we ook barbiers in onze barbershop. Het verschil tussen kapper en barbier is in principe dat een barbier ook baard en snor doet. Een kapper knipt vaak enkel het haar.

Junior.Stylist (aanstormend talent, alleen voor kinderen tot en met 12 jaar)
De junior.stylist is in opleiding en volgt iedere week een interne opleiding. Een aantal interne toetsen zijn al behaald.

Barbier/men.only talent
De barbier/herenkapper is ervaren in de “SET.ONly.men style”. Bij onze barbier wordt je naast authentieke wijze geknipt, als man superglad geschoren of je baard of snor wordt prachtig bijgehouden.

Stylist/beginnend talent
De stylist is goed op de hoogte van trends & technieken. Staat aan het begin van een carrière en heeft opbouwende ervaring.

Top.Stylist/bewezen talent
De top.stylist is ervaren, heeft gevoel voor detail en toont verfijning in technieken en vorm. Inspirerend totaal-advies.

Art.Director/beyond talent
De art.director is leidinggevend en gezichtsbepalend. Ervaring in hair and lifestyle. Uitdrager van “SET.ON Style”.

Marjolein GelderblomMarjolein Gelderblom

Ik wil klanten het allerbeste advies geven en kapsels creëren die perfect passen bij de persoonlijkheid van mensen. Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van kort haar. Geef je over aan een geheel nieuwe look en laat je verrassen door mijn creativiteit en jarenlange ervaring, ook op het gebied van kleuradvies.

MarjoleinArt.Director. Kleur.Specialist

J'roen GelderblomJ'roen Gelderblom

Mijn hart ligt bij het authentieke barbiersvak. Het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Ik hou van classic, old school, punk, rock&roll en motor lifestyle. Die stijl breng ik over op de mannen die in de barbershop komen. Ze gaan met een stoer gevoel de deur uit, alsof ze de hele wereld aan kunnen.

J'roenMeester.Barbier

Carola VerbeekCarola Verbeek

Het kappersvak is een sociaal en creatief beroep en dat past bij mij. Ik ben een mensenmens. Ik vind het bijzonder dat ik aan een stukje sieraad van klanten mag zitten en hen nog mooier mag maken dan ze al zijn. Ik hou zelf van draagbare kapsels; sportief, casual en stoer. Mijn ideeën haal ik uit magazines, het straatbeeld en tv-programma’s.

CarolaTop.Stylist

Tamar de MunckTamar de Munck

Mijn eigen stijl is de combinatie van los en luchtig, niet te stijf. Al moet een kapsel wel strak en netjes zijn. Ik kijk altijd goed naar de klant en pas daar de stijl van het kapsel op aan. Mensen nog mooier de deur uit laten gaan dan ze al zijn, geeft mij een goed gevoel. Een klant moet zo de catwalk op kunnen; het plaatje moet compleet zijn.

TamarTop.Stylist

Bonita van der  KaaijBonita van der  Kaaij

Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van lang haar. Omdat ik naast de kappers- opleiding een visagie opleiding heb gedaan, kan ik uw nieuwe look compleet maken met een bijpassende, professionele make-up. Een glamour look, bruidsmake-up of een mooie natuurlijke make-up in een kleur die bij u past.

BonitaTop.Stylist Make.up Artist

Sue DearySue Deary

Ik ben een sociaal, creatief, ondernemend en zeer kleurrijk persoon. Het beste van mezelf komt bij elkaar in het vak van manicure. Ik biedt klanten een totale hand- en nagelverzorging; van de klassieke French manicure tot nail-art, glitter en strass. Ik laat me inspireren door de originele en ambachtelijke stijlen uit de jaren 30, 40 en 50.

SueNagel.stylist

Elly  KloostermanElly  Kloosterman

Ik werk als gastvrouw bij SET.ON kappers om te zorgen dat klanten zich prettig voelen in de salon. Een afspraak bij ons, betekent een verwenmoment voor de klant van begin tot eind. Ik probeer daaraan bij te dragen door iedereen te helpen en vragen duidelijk te beantwoorden. De koffie en thee staan altijd klaar!

Elly Gastvrouw

@ SET.ON@ SET.ON

Grrr... laat je me een beetje liggen? Ik lig net bij te komen van een wandeling langs het strand en door het Hoekse Bos. Dat knippen en stylen heb ik niet nodig. De Bostonterriër is de gentleman onder de honden, omdat het lijkt alsof ik een smoking aan heb. En iedereen vindt me altijd leuk.

@SECURITY !