SET.ON Kappers. 100% personal style.

Bij SET.ON Kappers draait alles om jou en om je haar. Je kapsel maakt immers een groot onderdeel uit van je persoonlijkheid.

Daarom creëren we het kapsel dat perfect bij jóu past. We nemen uitgebreid de tijd voor je. De afspraak bij de kapper moet voor jou het moment zijn om helemaal tot rust te komen. En om je even helemaal te laten verwennen. Even niets aan je hoofd. Wel een Artdirector, een Topstylist of een Stylist. Zo wordt een ‘gewone’ afspraak bij de kapper een belevenis. Eén waar je elke keer weer naar uitkijkt!

Jouw persoonlijkheid bepaalt jouw kapsel

Iedereen is uniek. Het zijn jouw stijl, jouw gezicht en jouw voorkeuren die bepalen wat bij je past. Bij SET.ON kappers adviseren we je graag over de mogelijkheden. Onze inspiratie halen we overal vandaan: van de grote shows en de modebladen tot het straatbeeld. Je wordt geknipt volgens de nieuwste mode, met de laatste kniptechnieken en de beste materialen.

Kies je eigen kapper

Bij SET.ON Kappers werken we met een uniek systeem. Ons team is ingedeeld in vijf niveaus: Artdirector, Masterstylist, Topstylist, Stylist en junior-stylist. Wil je goed geknipt worden? Kies dan voor een Stylist. Toch liever iets extra? Dan wordt het een Topstylist. Wil je verrast worden kies dan een Masterstylist. En wil je je helemaal overgeven aan je kapper? Dan maak je een afspraak met een van onze Artdirectors. Zo kies je ook zelf het tarief dat bij je past. Lees er hier meer over.

De mooiste salon van het Westland

We ontvangen je graag in onze salon aan het gezellige Marktplein. Neem plaats aan de leestafel en begin alvast met een kopje koffie of thee!