"CLEAN.AIR.SALON"

De wereld is aan het veranderen en veel van ons zijn op zoek naar meer natuurlijkere oplossingen. De bewustwording van chemicaliën in producten neemt in snel tempo toe. Zwangerschappen, ziektes en huid irritaties hebben ertoe geleid dat veel consumenten op zoek zijn naar eerlijkere producten met een lagere chemische inhoud. Set.on kappers streeft al jaren naar eerlijke en natuurlijke oplossingen.

De merken die je bij ons vindt hebben we geselecteerd op basis van onze eigen hoge eisen.

Daarom gebruiken we exclusieve merken. Merken die speciaal zijn ontwikkeld voor premium-salons. Bovendien stellen we nog een paar aanvullende eisen. We vinden het belangrijk dat de middelen die we gebruiken parabeen- en sulfaatvrij zijn. Ook willen we géén merken die op dieren zijn getest. Daarom zijn het merken waar we met een gerust hart je haar aan toevertrouwen, in de zekerheid dat je geen betere producten gaat vinden!

Kevin Murphy

Als professioneel hairstylist was Kevin Murphy niet tevreden over de producten waar hij mee werkte. Dus ontwikkelde hij zijn eigen lijn, dat inmiddels niet alleen maar heel bekend is in zijn thuisland Australië. Zijn passie om de beste producten te maken herken je aan de natuurlijke ingrediënten. Het merk staat daarmee voor natuurlijke schoonheid. Van mensen, maar ook van het milieu. Niet voor niets steunt het merk goede doelen en werkt het met hernieuwbare grondstoffen en verpakkingen van recyclebaar materiaal. Die filosofie past perfect bij Seton Kappers.

Original & Mineral

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder de chemische overbelasting van het haar.
Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief.

Elumen

Elumen is een intensieve haarkleuring zonder oxidanten. Dat betekent dat er bij het kleuren geen chemische stoffen aan te pas komen. Je haar wordt geverfd door middel van een nieuwe techniek; negatief geladen Elumen pigmenten dringen diep het haar binnen en hechten zich aan de positief geladen haren. Elumen staat niet alleen voor kleur, maar ook voor glans en verzorging. Omdat er geen chemische producten worden gebruikt, ziet je geverfde haar er verbazingwekkend gezond uit. De intensieve kleur is uitzonderlijk lang houdbaar. Zelfs na 10 keer wassen blijft de kleur intens.

Mineralogie

Mineralogie is een luxe & trendy minerale make-up die geen schade brengt aan je gezondheid. Traditionele make-up bestaat vaak uit huid afsluitende stoffen waardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert doordat het de huid verstikt en de huidstofwisseling verstoort. Deze minerale make-up geeft je huid een prachtige, natuurlijke egale uitstraling zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie minerale make-up verfijnt de poriën, werkt ontstekingsremmend en geeft door haar bijzondere formule-samenstelling veel minder kans op irritaties doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit.

SET.ONLY.MAN

Depot The Male Tools & Co.

Het stoere merk DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van
verzorgingsproducten voor mannen. Dit traditionele product uit Italië
combineert de eenvoud van de ouderwetse barbier met de
moderne, geavanceerde verzorgingslijnen van de hedendaagse
kapper. De stoere en authentieke uitstraling van het merk is
gebaseerd op de jaren ’50. Het assortiment van DEPOT® bestaat
uit maar liefst 23 producten, waarvan een groot aantal speciaal voor
het verzorgen van baarden en snorren.

Edwin Jagger

Edwin Jagger is een merk uit Sheffield, bekend van zijn metaalindustrie. En dus van z’n uitmuntende kwaliteit handgemaakte luxe scheerartikelen, zoals scheermes.houders en kwasten. Alleen de beste materialen komen eraan te pas, zoals messing dat - ook weer met de hand - wordt vernikkeld of verchroomd. Het klinkt als traditie, maar in de houders passen de nieuwste mesjes! Ideaal om je te scheren zoals het hoort, met de techniek van nu.

Suavecito

Huis van de beste en meest betaalbare en best presterende pommade en haar producten in de wereld!
De beruchte water oplosbare haar pommade met een romige consistentie, kammen met gemak en een sterke greep zorgt voor maximale styling flexibiliteit.

GET IT HOMBRE!........