"CLEAN.AIR.SALON"

De wereld is aan het veranderen en veel van ons zijn op zoek naar meer natuurlijkere oplossingen. De bewustwording van chemicaliën in producten neemt in snel tempo toe. Zwangerschappen, ziektes en huid irritaties hebben ertoe geleid dat veel consumenten op zoek zijn naar eerlijkere producten met een lagere chemische inhoud. Set.on kappers streeft al jaren naar eerlijke en natuurlijke oplossingen.

De merken die je bij ons vindt hebben we geselecteerd op basis van onze eigen hoge eisen.

Daarom gebruiken we exclusieve merken. Merken die speciaal zijn ontwikkeld voor premium-salons. Bovendien stellen we nog een paar aanvullende eisen. We vinden het belangrijk dat de middelen die we gebruiken parabeen- en sulfaatvrij zijn. Ook willen we géén merken die op dieren zijn getest. Daarom zijn het merken waar we met een gerust hart je haar aan toevertrouwen, in de zekerheid dat je geen betere producten gaat vinden!

Kevin Murphy

Als professioneel hairstylist was Kevin Murphy niet tevreden over de producten waar hij mee werkte. Dus ontwikkelde hij zijn eigen lijn, dat inmiddels niet alleen maar heel bekend is in zijn thuisland Australië. Zijn passie om de beste producten te maken herken je aan de natuurlijke ingrediënten. Het merk staat daarmee voor natuurlijke schoonheid. Van mensen, maar ook van het milieu. Niet voor niets steunt het merk goede doelen en werkt het met hernieuwbare grondstoffen en verpakkingen van recyclebaar materiaal. Die filosofie past perfect bij Seton Kappers.

Elumen

Elumen is een intensieve haarkleuring zonder oxidanten. Dat betekent dat er bij het kleuren geen chemische stoffen aan te pas komen. Je haar wordt geverfd door middel van een nieuwe techniek; negatief geladen Elumen pigmenten dringen diep het haar binnen en hechten zich aan de positief geladen haren. Elumen staat niet alleen voor kleur, maar ook voor glans en verzorging. Omdat er geen chemische producten worden gebruikt, ziet je geverfde haar er verbazingwekkend gezond uit. De intensieve kleur is uitzonderlijk lang houdbaar. Zelfs na 10 keer wassen blijft de kleur intens.

Mineralogie

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Een glamorous uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid. De omverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titaniumdioxide beschermen haar optimaal.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat het de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten.

‘BE A NATURAL BEAUTY WITH STYLE’

SET.ONLY.MAN

Depot The Male Tools & Co.

Het stoere merk DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van
verzorgingsproducten voor mannen. Dit traditionele product uit Italië
combineert de eenvoud van de ouderwetse barbier met de
moderne, geavanceerde verzorgingslijnen van de hedendaagse
kapper. De stoere en authentieke uitstraling van het merk is
gebaseerd op de jaren ’50. Het assortiment van DEPOT® bestaat
uit maar liefst 23 producten, waarvan een groot aantal speciaal voor
het verzorgen van baarden en snorren.

Edwin Jagger

Edwin Jagger is een merk uit Sheffield, bekend van zijn metaalindustrie. En dus van z’n uitmuntende kwaliteit handgemaakte luxe scheerartikelen, zoals scheermes.houders en kwasten. Alleen de beste materialen komen eraan te pas, zoals messing dat - ook weer met de hand - wordt vernikkeld of verchroomd. Het klinkt als traditie, maar in de houders passen de nieuwste mesjes! Ideaal om je te scheren zoals het hoort, met de techniek van nu.

Suavecito

Huis van de beste en meest betaalbare en best presterende pommade en haar producten in de wereld!
De beruchte water oplosbare haar pommade met een romige consistentie, kammen met gemak en een sterke greep zorgt voor maximale styling flexibiliteit.

GET IT HOMBRE!........