Blog.

CHAIR TO SHARE

CHAIR TO SHARE: SET.ON kappers start met stoelverhuur voor zzp’ers

Ben jij een zelfstandige kapper of barbier en wil je meer verdienen zonder te investeren in een eigen salon? Wil je je klanten in een professionele salon ontvangen in plaats van thuis? Wil je meer trainingen volgen? Wil je niet meer kosten en administratieve rompslomp maar je tijd aan klanten besteden?

SET.ON kappers kan vanaf 1 januari 2020 de antwoorden op jouw droom waar maken! Dat doen we met een ‘chair to share’ concept: verhuur van stoelen in de salon aan het Marktplein in ’s-Gravenzande. Hiermee is SET.ON kappers de eerste in de regio die deze weg in slaat. En wellicht is dit iets voor jou, zéker als je meer omzet wilt! Of je nu startend of al heel ervaren bent, het huren van een stoel biedt jou veel aantrekkelijke voordelen.

Wat we bieden:

Werken in een mooie professionele salon, gevestigd op een A-locatie in het Westland, waardoor je omzet als zzp’er groeit. Dat betekent concreet dat jouw klanten door onze gastvrouw worden ontvangen, ze verse koffie, cappuccino of espresso, verse japanse thee of muntwater krijgen en jij ze daarna ophaalt voor de knipbeurt. Je hebt zelf geen onkosten aan een winkelpand, hoeft geen grote investeringen te doen en hebt een laag risico. Je eigen klanten knip je dus in onze salon en je brengt alleen je eigen werkmateriaal zoals een schaar, föhn en tondeuse mee. SET.ON kappers neemt voor de stoelhuur (vanaf 80,- per dag) ook een stuk omzet- en BTW-administratie en agendabeheer uithanden. Jij kunt dus méér tijd besteden aan je klanten (en dus heb je méér tijd om geld te verdienen)! Als werkgever zijn wij bekend van de insalon kapperstrainingen. Hier neem je als ‘stoelhuurder’ ook aan deel om je eigen skills te verbeteren zodat we samen naar een hoger kwaliteitsniveau stijgen.

Waarom doen wij dit?

SET.ON kappers ziet dat het vak verandert. Als ondernemer willen we vernieuwen en in beweging blijven. Achter de schermen hebben we daarom dit ‘chair to share’ uitgedacht. Naar voorbeelden van salons in New York, Londen of Rotterdam. Naast onze medewerkers in loondienst, is er ruimte voor stylisten en barbiers die een dag of meerdere dagen per week/maand een stoel huren in de salon

Wil je meer weten of nader kennismaken met ons? Neem contact op met Marjolein Gelderblom via 0174 41 30 45 of klik op SET.ON vacatures en vermeld daarbij “chair to share”