MAKE-UP BY MINERALOGIE

‘MINERALOGIE MAAKT GEBRUIK VAN DE BESTE INGREDIENTEN IN PURE VORM DIE DE HUID VOEDEN EN VERZORGEN, DE HUID NIET AFSLUITEN EN DAARNAAST GOED VERDRAAGZAAM ZIJN. MINERALOGIE SLUIT AAN OP DE WENSEN VAN DE BEWUSTE & KRITISCHE VROUW.’

WAAROM KIEZEN VOOR MINERALOGIE?

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Mineralogie is een luxe & trendy minerale make-up die geen schade brengt aan je gezondheid. Traditionele make-up bestaat vaak uit huid afsluitende stoffen waardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert doordat het de huid verstikt en de huidstofwisseling verstoort. Deze minerale make-up geeft je huid een prachtige, natuurlijke egale uitstraling zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie minerale make-up verfijnt de poriën, werkt ontstekingsremmend en geeft door haar bijzondere formule-samenstelling veel minder kans op irritaties doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit.