Welke behandeling past bij jou?

Colors

Wil je wel eens iets anders dan je eigen haarkleur? Kies dan voor een kleur in je haar! Aan de hand van een eenvoudig testje bepalen we welke tint perfect bij je huid past. Ben je een warmer of een koeler type? Of juist precies er tussenin? Samen met je kleurspecialist vind je de juiste kleur. Of… laat je eens verrassen door ons advies!

Duocolors

Duocolors zijn ideaal als je net iets meer variatie in je haar wilt aanbrengen. Bijvoorbeeld om een speciale kniptechniek extra naar voren te brengen. Of om het idee te geven van een schaduw door je haar. Dat geeft precies dat effect waardoor je kapsel eruit springt!

Highlights/lowlights

Met Highlights kun je je haar heel natuurlijk laten overkomen. Het zijn subtiele kleurverschillen die je kapsel nog iets meer verfijning geven. Het zijn kleine accenten die een uiting zijn van je persoonlijke stijl.

Balayage/Painting

Balayage is een Franse kleurtechniek die al sinds de jaren 70 bestaat. Het betekent letterlijk ‘vegen’. De techniek is heel geschikt om high en low lights mee te maken. We brengen het product aan met de losse hand, waardoor je heel natuurlijke kleureffecten krijgt met meer glans en diepte. Door de subtiele kleuring komt er niet snel uitgroei tevoorschijn. Omdat er veel verschillende kleuren worden gebruikt die in elkaar overlopen, lijkt het haar natuurlijk opgelicht

Flying colors

Wist je dat één klein accent in je haar een groot verschil kan maken? Flying colors geven je haar een mooi schaduweffect mee aan de voorkant of juist aan de zijkant. Een leuk accent dat je nieuwe kapsel optimaal laat uitkomen.

Italian Shave

SET.ON kent nog het oude ambacht van het mannen scheren. Met het bijbehorende luxe gevoel. En een ongeëvenaard gladde huid, of juist aangepast aan de stijl van je baard of snor. Daarvoor maken we gebruik van de gereedschappen van nu, maar wel met de touch van een klassieke barbier van toen!

Bruidsarrangementen

Ga je binnenkort trouwen? SET.ON kappers zorgt dat je die dag op je mooist bent. Drie weken vóór de dag beginnen we al: met het proefkapsel. Je krijgt advies wat je goed staat. En welke kleur bij je trouwjurk past. We nemen alle tijd om je te knippen en te stylen. Na afloop maken we foto’s, om op de dag zelf het proefkapsel exact te kunnen kopiëren. Op je trouwdag komen we bij je thuis. Kort of lang haar, je staat straks te stralen op je grote dag!

Visagie

Je kunt het bruidsarrangement nog uitbreiden met visagie. Tegelijk met je proefkapsel krijg je dan een proef make-up. Een ervaren visagist stemt je make-up perfect af op je kapsel en je jurk. Zo krijg je al een echte indruk hoe je eruit zult zien!

Partykapsels

Een bijzondere gelegenheid? Een party waar je op je ‘paasbest’ heen wilt? Of ben je 25 jaar getrouwd? Extra aandacht besteden aan je haar is dan vanzelfsprekend. En dat begint met een bezoek aan Seton Kappers. Je ziet er die dag dan écht feestelijk uit met een kapsel dat helemaal bij jou en het feest past.